top of page

VÅre kiropraktorer

Alle våre kiropraktorer har tverrfaglig kompetanse som sikrer pasientene et fullverdig behandlingstilbud. Vårt mål er å levere et helhetlig behandlingstilbud til alle pasienter med plager i nerve-, muskel-, og skjelettsystemet.

Bård Næss

Bård Næss er utdannet fysioterapeut og graduerte fra Semmelweis University i Budapest i 2009. Han fullførte videre sin mastergrad i kiropraktikk fra Macquarie University i Sydney i 2012. Turnustjenesten gjennomførte han ved klinikken kiropraktor1asker. Bård har vært aktiv toppidrettsutøver i skihopping i 10 år, og har generelt stor interesse for sport og idrettsskader. Spesielle interesseområder er i tillegg rehabilitering og opptrening av bekken og korsryggsproblematikk. Bård har skrevet masteroppgave på cervikogen hodepine og ble belønnet med pris for arbeidet av World Federation of Chiropractic.

E-post: baard@kiropraktikksenter.no

Kiropraktor Bård Næss
Nicolai Saxegaard

Nicolai Saxegaard er kiropraktor og fullførte sin mastergrad ved Macquarie University i Sydney i 2018 og tok mastergraden sin innen muskel- og skjelettplager som økende verdenshelseproblem.
Før sin femårige kiropraktorgrad gjennomførte han en bachelorgrad i Sport Management gjennom Norges Idrettshøgskole og University of Ottawa, Canada. Nicolai har også utenom akademisk utdanning en lang karriere innen turning og har jobbet de siste 10 årene som turntrener for menn og kvinner på elitenivå i henholdsvis Norge, Canada, USA og Australia.

E-post: nicolai@kiropraktikksenter.no

Kiropraktor Nicolai Saxegaard
bottom of page