top of page

Unik mulighet

Nå finnes det en fantastisk mulighet til å jobbe som kiropraktor i nordens Paris. Tromsø Kiropraktikksenter søker deg som ønsker å skape din egen arbeidshverdag. Vi leter etter kiropraktorer og holder alle muligheter åpne dersom du er interessert. Enten du er erfaren kiropraktor som ønsker å drifte selv eller jobbe på leieavtale er dette en mulighet til å overta en etablert praksis og innarbeidet liste som er lite konkurranseutsatt. Er du turnuskandidat vil det være mulighet for tett oppfølging og veiledning. Meget god pasienttilstrømning og en stor opparbeidet pasientbase gjør omsetningsgrunnlaget stort.

 

Tromsø Kiropraktikksenter ser etter deg

Tromsø Kiropraktikksenter ble startet i 2014, og vi har opparbeidet en stor pasientbase siden da. Vi har lokaler i Nord-Norges største kjøpesenter, Jekta storsenter. Det kommer i snitt over 300 nye pasienter til klinikken hvert år og vi samarbeider godt med legesenteret ved siden av i samme etasje. Omsetning de siste årene har variert ettersom hvor mange kiropraktorer som har jobbet her. Vi to som startet klinikken har flyttet og bor ikke lenger i Tromsø. Det betyr at dersom du vil jobbe her, trer du rett inn i opparbeidet liste.

Personlige egenskaper vi ser etter 

· Pågangsmot

· Initiativrik

· Faglig engasjert og oppdatert

· Selvstendighet

Vi tilbyr moderne og fine lokaler på Jekta Storsenter hvor du får eget behandlingsrom og utstyr. Vi bruker Physica journalsystem tilknyttet Norsk Helsenett.

 

Klinikken er ca 80 m2 stor med venteværelse, 2 behandlingsrom og 1 pauserom. Vi har Storz medical trykkbølgeapparat og 2 steens behandlingsbenker. Ved siden av dette er det selvsagt alt av nødvendig inventar som PC, møbler, stoler etc. her. Vi formet klinikken slik vi ville ha den og den ble ferdigbygget i 2014. Alt ser fortsatt nytt og fint ut.

Er du en person med guts og arbeidsvilje, og ønsker å ta muligheten som ligger her, kan du med lave skuldre forme din egen arbeidshverdag akkurat slik du ønsker. 

Kontakt

Søknad med CV sendes per e-post til

Bård Næss, daglig leder

Tlf: 92834095

epost: baard@kiropraktikksenter.no

bottom of page